Thai-catering til fester og arrangementer

Autentisk thailandsk buffet

Planlægger du at afholde en fest eller et andet arrangement, så kan du med fordel bestille vores thai-catering. Vi sammensætter en autentisk thailandsk buffet til dit event, hvad enten det er til et firmaarrangement eller et privat arrangement i eller omkring Vanløse, Brønshøj, Rødovre eller Valby.

Vores thailandske mad er et oplagt valg til for eksempel:

  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Barnedåb​
  • Bryllup
  • Jubilæum
  • Firmafrokost

​Uanset hvad anledningen er, så sammensætter vi gerne en god menu til dig og dine gæster.

Mad tilberedt af thailandske kokke

Al vores mad bliver tilberedt af thailandske kokke, der har et indgående kendskab til den thailandske madkultur. Når du bestiller thai-catering eller spiser i vores restaurant, kan du derfor altid forvente at få serveret autentisk thailandsk mad i høj kvalitet tilberedt med de traditionelle tilberedningsmetoder og klassiske ingredienser.

Du kan også afholde dit selskab hos os

Hvis du ikke selv har lokalet til afholdelsen af din fest eller dit arrangement, så har du også mulighed for at afholde den hos os i vores restaurant i Vanløse. Her har vi en hyggelig indretning samt plads til både store og små selskaber.

Kontakt os og bestil thai-catering til din fest

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille thai-catering til din fest eller dit arrangement. Vi vejleder dig gerne, således at du kan få sammensat den helt rigtige menu, når du bestiller vores thaimad ud af huset. På den måde kan du give dine gæster en autentisk smagsoplevelse fra det thailandske køkken.

På baggrund af dine informationer, ønsker til mad og selskabets størrelse udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig med den rette pris på thai-catering bestående af en lækker buffet.

Vi tilbyder vores catering til både privatpersoner og virksomheder. Du har også mulighed for at leje vores food truck til dit arrangement, hvis du foretrækker det.

Om Tom Yum

Tom Yum ApS er en hyggeligt restaurant, der både har plads til det store selskab og den romantiske middag.

Åbningstider​

Mandag – fredag

16.00 – 21.00​

Lørdag

16.00 – 21.00​

Søndag og helligdage

16.00 – 21.00 

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tom Yum ApS

Jernbane Allé 79, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 88 76 99

E-mail: kontakt@tomyum.dk