Thairestaurant i Vanløse

Nyd velsmagende og autentisk thailandsk mad

Tom Yum ApS er en hyggelig thailandsk restaurant beliggende i Vanløse. Leder du derfor efter en hyggelig og autentisk thairestaurant i nærheden af Rødovre, Valby, Brønshøj eller omegn, så er vores restaurant et besøg værd. Vi har både plads til at afholde store selskaber såvel som romantiske middage for to i vores restaurant.

Vi serverer lækker og velsmagende thaimad tilberedt af thailandske kokke. Al mad bliver tilberedt på traditionel vis med klassiske ingredienser. Du har dog også mulighed for at vælge vores retter i en mild udgave, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder også catering til festlige begivenheder

Du har ikke kun mulighed for at nyde vores autentiske mad i vores thairestaurant. Du kan også nyde den derhjemme, hvis du har lyst til thailandsk mad fredag aften, eller hvis du skal holde en fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, hvor du ønsker at servere ægte thailandsk mad. 

Vi tilbyder både catering og mulighed for at booke vores food truck til din fest.

Vi tilbereder din mad med fokus på de gode smage og friske råvarer

Når du besøger vores thairestaurant, eller bestiller mad ud af huset hos os, så kan du være sikker på, at maden vil være smagfuld og autentisk. Vores kokke er thailændere med rødder i det midtthailandske køkken. De har dog stor viden om hele den thailandske madkultur, og derfor serverer vi lækker og velsmagende mad fra hele Thailand. Al vores mad bliver tilberedt med fokus på friske råvarer i høj kvalitet og den gode smag.

Hvis du har været i Thailand før, vil smagen af vores mad sende dig direkte tilbage til din ferie. Det gælder, uanset hvad du vælger fra vores menukort. Menukortet dækker blandt andet over supper, forretter, karryretter, wokretter, stegte nudler og ris, salater, tilbehør og børnemenuer.

Reserver bord til en autentisk middag i vores thairestaurant

Kontakt os og reserver bord i vores thairestaurant til en autentisk thailandsk middag.

Om Tom Yum

Tom Yum ApS er en hyggeligt restaurant, der både har plads til det store selskab og den romantiske middag.

Åbningstider​

Mandag – fredag

16.00 – 21.00​

Lørdag

16.00 – 21.00​

Søndag og helligdage

16.00 – 21.00 

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tom Yum ApS

Jernbane Allé 79, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 51 88 76 99

E-mail: kontakt@tomyum.dk